Duurzaam vastgoed

Duurzaamheid is nu belangrijker dan ooit! Gebouwen zijn met 35% de grootste bron van CO2-uitstoot in Nederland. Mede hierdoor zijn in het Klimaatakkoord van Parijs twee belangrijke doelstellingen geformuleerd: In 2030 dient er minimaal 49% landelijke CO2-reductie behaald te worden en in 2050 minimaal 95% landelijke CO2-reductie ten opzichte van 1990. Om dit te kunnen bereiken, kunnen we landelijk niet meer duurzame energie gebruiken dan op te wekken is, gebouwen moeten volledig van het aardgas af.

Middels onze routekaart verduurzaming vastgoed geven wij duurzaam vastgoedadvies. Hierbij wordt onderzocht op welke manier gebouwen verduurzaamd kunnen worden en de doelstellingen bereikt kunnen worden door middel van energiebesparing en –transitie. De routekaart verduurzaming vastgoed vraagt bij iedere opdrachtgever om een unieke route. Passend bij uw ambities, organisatie en gebouw ontwikkelen wij met de grootste zorg een unieke route.

Deze route heeft als doel binnen zes stappen een overzicht te geven van mogelijke scenario’s voor de verduurzaming van het gebouw. Het advies zal gegarandeerd helpen om met een correcte onderbouwing richting de realisatie van de verduurzamingsopgave te werken. Ons duurzaam vastgoedadvies heeft tot uiteindelijke doel het energiegebruik van gebouwen te reduceren waardoor het milieu minder belast zal worden in de toekomst.

De route kaart

Routekaart verduurzaming vastgoed

Wilt u meer weten over onze route kaart? Vraag dan onze brochure aan!