Ga terug naar utiliteitsbouw

Bouwbegeleiding

De bouwkundig ingenieurs van de Vastgoeddokter spreken de taal van de aannemer. Tijdens het project begeleiden zij zowel de opdrachtgever als de aannemer op bouwkundig en financieel gebied. 

 

Voorafgaand aan het project wordt door de bouwkundig ingenieurs van de Vastgoeddokter de rechtsgeldige opdrachtbevestiging nauwkeurig doorgelezen. Vervolgens organiseert de bouwbegeleider een algemene projectbespreking met de opdrachtgever, en een technische projectbespreking met de hoofdaannemer. De projectplanning wordt vastgesteld in overleg met de aannemer en de opdrachtgever.

De bouwkundig ingenieur van de Vastgoeddokter begeleidt het project middels wekelijkse werkbezoeken. Tijdens deze werkbezoeken wordt de kwaliteit van het werk gecontroleerd en wordt toegezien op de planning. Hieruit volgt een wekelijks bezoekverslag. De bouwkundig ingenieur bewaakt tevens het financiële gedeelte van het werk. Aan het einde van het project organiseert de hij een eindcontrole en de proces-verbaal oplevering. De bouwkundig ingenieur zorgt tevens voor een juiste afschouw van opleverpunten. 

De bouwkundig ingenieurs van de Vastgoeddokter streven naar kwaliteit en verdienen zichzelf terug!