loading
TECHNISCH BEHEER

De Vastgoeddokter bewerkstelligt met het onderhouden van vastgoed en gebouwen dat de woon- en werkomgeving prettig en plezierig aanvoelt voor haar bewoners, gebruikers en haar omgeving.

Gebouwen in onberispelijke staat geven immers de juiste uitstraling af aan de omgeving. Een gevoel van trots en niet onbelangrijk; het vastgoed behoudt haar waarde!

Dit alles vat de Vastgoeddokter onder Technisch Beheer.

Hoe gaat dat nu in zijn werk? Op uw verzoek maakt de Vastgoeddokter een Quick scan van het betreffende gebouw. Daarna wordt een onderhoudsplan opgesteld en nemen wij alle zorgen uit handen van de opdrachtgever.

De Vastgoeddokter coördineert en verzorgt alle stappen die in het onderhoudsplan vastgesteld zijn. Van het aanvragen en beoordelen van offertes, de uitvoering en controle op de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden en de garantiebepalingen die hiermee gemoeid zijn.

Uiteraard houdt de Vastgoeddokter de opdrachtgever bij iedere stap uitvoerig op de hoogte.

De Vastgoeddokter is door haar meer dan 40 jarige ervaring gecertificeerd Rijksgebouwendienst inspecteur, ook wel Rgd inspecteur. Dit betekent dat de Vastgoeddokter voor de Rijksgebouwendienst inspecties uitvoert conform de NEN 2667 en de BOEI-methode.

2016 © Vastgoeddokter - Technische realisatie Björk IT