loading
TECHNISCH BEHEER V.V.E.’s

Het Technisch Beheer voor Vereniging van Eigenaren (V.v.E.’s) houdt in, dat de Vastgoeddokter het beheer van het groot onderhoud van uw pand(en) en de complexere bouwkundige gebreken die er in een gebouw kunnen ontstaan beheert en zorgdraagt voor de uitvoering daarvan.

De Vastgoeddokter beheert dit zodanig dat het woon- en werkplezier van het gebouw prettig, plezierig en veilig aanvoelt. Daarnaast blijft het vastgoed zijn waarde behouden en geeft het door zijn goed onderhouden status een verrijking voor de omgeving.

Het groot onderhoud begeleidt de Vastgoeddokter vanaf het offerte traject tot en met de oplevering en de nazorg. Het vastgoed ondergaat een bouwkundige inspectie. Hieruit rolt een gedegen werkomschrijving, waarna er gerichte offertes aangevraagd worden.

De V.v.E. ontvangt een advies van aanpak en met een offertevergelijking bepaalt de vereniging welke partijen de opdracht gegund krijgen. De Vastgoeddokter begeleidt het uitvoeringstraject met de gekozen partijen. Zo wordt nauwlettend gecontroleerd op de kwaliteit van het uitgevoerde werk, de planning en de financiën. Na oplevering wordt een proces verbaal van oplevering opgesteld en het project financieel afgesloten.

Het onderhoud aan vastgoed is een continu proces. De Vastgoeddokter blijft dan ook in de meeste gevallen technisch verbonden aan het pand. Zo wordt een betrouwbare en langdurige band met de V.v.E. opgebouwd die bestemd is voor de toekomst.

2016 © Vastgoeddokter - Technische realisatie Björk IT