Over ons

‘Wij spreken de taal van de aannemer’

– Martijn Beijer

De Vastgoeddokter is oorspronkelijk in 1958 opgericht door Joop Beijer als bouwbedrijf genaamd ‘Beijer Bouw’. Joop richtte zich met het bouwbedrijf voornamelijk op het onderhouden van bestaande gebouwen. Uit deze werkzaamheden is dan ook de passie voor onderhoud ontstaan bij Joop. 

In 1986 is het bouwbedrijf overgenomen door de zoon van Joop, Ton Beijer. Ook Ton richtte zich met dezelfde passie met het bouwbedrijf voornamelijk op het onderhouden van bestaande gebouwen. Daarnaast werden er ook grootschalige nieuwbouwprojecten uitgevoerd. Tijdens de loopbaan van Ton als algemeen directeur viel het hem op dat er enorme verwaarlozing was van onderhoud bij bestaande gebouwen. Door deze constatering is de passie voor onderhoud aan bestaande gebouwen verder uitgegroeid.

Door de groei van deze passie is in 2007 het bouwbedrijf omgezet naar de huidige vorm als ingenieursbureau genaamd de ‘Vastgoeddokter’. Het bedrijf biedt in de huidige vorm diensten voor verenigingen van eigenaren, beleggers en vastgoedbeheerders. Met als doel van onze diensten deze doelgroepen beter te helpen bij het behouden van een juiste conditie van het vastgoed.